Meet-up

TILBURG – Bibliotheek de Kennismakerij in Tilburg houdt op dinsdag 19 januari een bijeenkomst over de ontwikkelingen in het Tilburgse voortgezet onderwijs.
Deze zogeheten Meet-Up draait om de aflevering ‘De onderwijzer aan de macht’ van het VPRO-programma Tegenlicht dat in februari 2015 is uitgezonden. Deze aflevering bracht veel teweeg in Nederland en in de tussentijd is het platform Onderwijs2032 gevormd. Jan Verweij, van Onderwijs2032, zal een inhoudelijke toelichting geven over het adviesrapport.
Tijdens de Meet-Up wordt er ook gesproken over wat het rapport voor Tilburg betekent, wat er in het voortgezet onderwijs in Tilburg speelt en hoe daarmee moet worden omgegaan. Spreker en medeorganisator Rob van den Nouweland bespreekt stellingen aan de hand van fragmenten uit de aflevering. Wethouder Marcelle Hendrickx is als gastspreker aanwezig.

De Tegenlicht Meet-Up op 19 januari is van 20:00 uur tot 22:00 uur in bibliotheek de Kennismakerij aan de Burgemeester Brokxlaan 8-79 in Tilburg. De toegang is gratis.

Waar?

  • Bibliotheek de Kennismakerij in Tilburg
  • Burgemeester Brokxlaan 8-79
  • 5041 SB
Wanneer?
Toegang:
gratis